Dakar on monimediallinen tuotantoyhtiö ja markkinointiviestintätoimisto. Kymmenen vuoden historiamme aikana tuotantoyhtiö on toteuttanut elokuvia, tv-sarjoja ja mediaformaatteja suomalaisille kanaville ja kansainväliseen levitykseen. Mainostoimistomme palvelee asiakkaitaan yritys- ja kuntasektoreilla.

UUSIMMASSA DOKKARISSAMME PALATAAN SANKARISUKELTAJA MIKKO PAASIN KANSSA THAIMAAN LUOLILLE

UUSIMMASSA DOKKARISSAMME PALATAAN SANKARISUKELTAJA  MIKKO PAASIN KANSSA THAIMAAN LUOLILLESukeltaja- elokuvan ensiesitys: 28.1.2019 klo.20.00 / YLE, TV1
Share:

Kotka Originals – Youtube kanava kotkalaisista

Kotka Originals – Youtube kanava kotkalaisista Kotkan kaupunki julkaisi 16.11. ensimmäiset oman tuotannon Youtube-videot, joissa kerrotaan kotkalaisia tarinoita. Kyse on kuudesta, noin 5 minuutin videosta, joissa käydään läpi kotkalaista elämän kirjoa niin perhe-elämästä kuin työstäkin.
Share:
Alt

Tutkimusmatkailija David Jones tutustuu Pyhtääseen – yhdeksänosainen luontodokumenttisarja käynnistyi 15.8.

Tutkimusmatkailija David Jones tutustuu Pyhtääseen – yhdeksänosainen luontodokumenttisarja käynnistyi 15.8.  
Share:

Mika Salon ja Tomi Tuomisen Virittäjät 7-sarja katsottavissa Elisa Viihteessä

Mika Salon ja Tomi Tuomisen Virittäjät 7-sarja katsottavissa Elisa Viihteessä Mika Salon ja Tomi Tuomisen suositun Virittäjät-autourheilusarjan uusi tuotantokausi on katsottavissa kokonaisuudessaan Elisa Viihteen Aitio -ohjelmakirjastossa.  
Share:

Jere tuli alalle vahvassa etunojassa

Jere Ruottu haki keväällä 2018 Dakariin harkkariksi ja pääsi, ensimmäisenä työpäivänään hän heitti pöytään kolme kelpoa dokkari-ideaa. Niiden kanssa lähdettiin sitten Yleen, kokeneen ja kaiken nähneen dokkarituottajan Ari Lehikoisen puheille.
Share:

Sannikan supervuoro – monikanavainen dokumentti ikäkriisistä ja pesäpallosta

Kun ikää tulee lisää, tietyt asiat ja vaihtoehdot vähenevät. Voinko saada enää lapsia? Voinko vaihtaa ammattia? Voinko vielä muuttaa itseäni? Opinko enää uusia asioita? Kannattaako enää yrittää vai pitäisikö vain olla tyytyväinen siihen mitä jo on?
Share:

Virittäjät 7 kuvattiin Botniaringillä

Virittäjät sarjan seitsemäs kausi kuvattiin Botniaringillä  
Share:

Dakar osaksi Valve-perhettä

Dakar osaksi Valve-perhettä Valve ja Mediatehdas Dakar Oy syventävät yhteistyötään liikkuvan kuvan tuotannoissa. Valve on ostanut osuuden Mediatehdas Dakarista, joka liittyy nyt osaksi Valve-perhettä. Molemmat tahot jatkavat toimintaansa itsenäisinä brändeinä.
Share: