Kun ikää tulee lisää, tietyt asiat ja vaihtoehdot vähenevät. Voinko saada enää lapsia? Voinko vaihtaa ammattia? Voinko vielä muuttaa itseäni? Opinko enää uusia asioita? Kannattaako enää yrittää vai pitäisikö vain olla tyytyväinen siihen mitä jo on?

Kun 40 vuotta täyttävä Sannika Michelsson alkoi miettiä näitä asioita, iski paniikki. Ruuhkavuodet alkavat olla takana ja monet valinnat jo tehty. On lapset, on mies, on koti ja työ. Onko enää aikaa itselle ja jos on, mitä sillä ajalla haluaa tehdä? Onko jotain jäänyt tekemättä?

Sannika, joka oli 16 vuotiaana lupaava pesäpalloilija, teki itselleen hurjan lupauksen: Aion saattaa opintoni valmiiksi ja pelata pesäpalloa maailman korkeimmalla sarjatasolla 40-vuotiaana.

”Miksi mie tämän teen, miten se sujuu ja mitä se miulta vaatii, sen kerron ja näytän avoimesti kaikille. Tule mukaan seuraamaan. Voit oppia mitä kannattaa tehdä ja mitä ei. Ilman vaivaa, mie hikoilen siun puolesta!” Sannika Michelsson

Sannikan supervuoro seuraa Sannikan elämää ja tavoitteen toteutumista reilun puolen vuoden ajan. Sarja on mukana Sannikan joukkueen Lappeenrannan Pesä-ysien valmistautumisessa tulevaan kauteen. Miten Sannika sopeutuu joukkueeseen, jonka muut pelaajat voisivat olla Sannikan lapsia. Kestääkö Sannikan fysiikka, perhe, talous ja henkinen kantti tavoitteen toteuttamisen? Sannikan supervuoro huipentuu Superpesiksen sarjakauden avaukseen, joka pelataan Fuengirolassa Espanjassa huhtikuussa 2018. Edellyttäen toki että Sannika valitaan kokoonpanoon?

Sannikan supervuoro

8-osainen sarja Yle Areenassa alkaen 1.3. 

Dokumenttielokuva Yle TV2 13.5 klo 19.00.

Instagramissa @supersannika